issssa

Direktlänk till inlägg 20 januari 2011

Bullmarksbo

Av isabell rölvåg - 20 januari 2011 21:32

Tredje dagen hos min emil <3 Hemma äre typ magsjuka, eller iaf sjuka folk så jag våga int vara hemma ;) Synd ba att emil ska gå i skolan men som tur är så sover jag länge på dagarna (int bra) Måste vända på dygnet så jag är redo då min lilla sötnos kommer hem! :) Men he lär ju int gå nå bra! ;) Ska förmodligen hem på lördagen, sen vette fan man ska göra. kanske träffa min kuz P-A :) Kallt som fan äre ute också, vill ha sommar nuuuuu! Hade int varit dåligt :) Sen måste jag fan skriva å fråga hur många som stör sig på att jag skriver att folk är störd, omogna å att jag ska möblera deras face? Visst det är väl lite omoget men dom som int ha nå med det att göra ska int helle bry sig. Jag får väl skriva vad fan jag vill eller? Dom som stör sig på det kan väl låta bli å läsa då. Sen om det finns dom som snackar om det med andra får väl göra det men helst låta bli för ni vet fan int vad det handla om! :)

"Back to you fuckers!"

 
 
Sabina

Sabina

20 januari 2011 22:49

VÄLDIGT moget att ta upp det här också, haha! Tjejen, snälla - för ditt eget bästa - väx upp och börja bete dig som en mamma, för det är trots att det du är och ingen liten skitunge som du beter dig som just nu.

http://saabiina.blogg.se

isabell rölvåg

21 januari 2011 14:54

men seriöst, jag får väl ta upp det vars jag vill det har ingenting med mognad å göra? Sluta säg att jag ska växa upp och bete mig som en mamma du känner inte ens mig.

 
Sabina

Sabina

21 januari 2011 15:15

Varför ska jag sluta säga att du ska växa upp och bete dig som en mamma? Du verkar ju behöva höra det eftersom du fortfarande beter dig som en osäker liten skitunge som inte vet din plats i livet - och med det menar jag att du verkar vara så osäker i digsjälv att du inte vet hur du ska bete dig, vilka du ska umgås med osv. vilket är synd för du är ju inte dum direkt

http://saabiina.blogg.se

isabell rölvåg

21 januari 2011 15:24

du ska då iaf inte skriva till mig att jag ska bete mig som en mamma för den "delen" av mitt liv vet du ingenting om. ja tänka sig att jag faktiskt är osäker i mig själv.

 
Sabina

Sabina

21 januari 2011 15:41

den delen av ditt liv? Att vara mamma är ingen "del" av ens liv, det är ENS liv. Att vara mamma blir en livsstil och jag säger somsagt bara allt detta för att få dig att förstå att folk snackar om dig och att du kanske ska ta och börja bete dig lite mognare och växa upp till den mor du faktiskt är - istället för att gå och bete dig som om du inte vet varken ut eller in.

http://saabiina.blogg.se

isabell rölvåg

21 januari 2011 15:54

å du tror inte jag vet det? Snälla sluta bara kommentera du vet ingenting om mig å mitt liv

 
Sabina

Sabina

21 januari 2011 16:02

Du verkar ju inte veta det, eller åtminstonde så verkar det som om du verkligen vägrar FÖRSTÅ. Att du vet kan jag köpa men frågan är ju om du verkligen förstår vad jag menar för det tror jag allvarligt inte att du gör.

http://saabiina.blogg.se

isabell rölvåg

21 januari 2011 16:21

Jag kan seriöst iunte hålla mig snart, jag vill inte bråka med dig sabina men ärligt så ska du inte kommentera nånting om att jag är omogen osv.. slutqa bara kommentera å sköt ditt eget istället

 
Sabina

Sabina

21 januari 2011 16:34

Du kan inte hålla dig från vad?
Och bråka, jag förstår inte vart ni får bråka ifrån?! Då är det snarare ni som håller på att bråka för jag försöker bara göra min röst hörd och få dig förstå vart du håller på att gå.
Jag ska inte kommentera om att du är omogen när du faktiskt ger ut den utstrålningen?! Då ljuger jag ju om jag säger att du inte är det och jag är inte någon som myttar så att.

http://saabiina.blogg.se

isabell rölvåg

21 januari 2011 16:36

du ska inte säga så mycket när du själv är så som du säger. ta å bry dig om ditt eget liv istället för att bry dig om andras. jag håller inte på att gå någonstans. seriöst sluta lägga dig i mitt å ta en titt på ditt eget istället.

 
Sabina

Sabina

21 januari 2011 16:47

Dethär har jag väntat på ska jag säga dig - på att du ska hoppa på mig om att jag ska ta en titt på mitt eget liv. Behöver inte ta en titt på det då jag faktiskt inte har några problem med någonting alls så :)
Å ytterligare igen, omoget av dig att börja hoppa på mig med mina avsikter med allt detta bara är att hjälpa och bry men det verkar fortfarande inte ha gått in.

Hur är jag då, eftersom du verkar veta det och anser att jag säger så mycket och att jag är som jag själv säger? :)

http://saabiina.blogg.se

isabell rölvåg

21 januari 2011 17:27

aja nu lägger jag bara ner för jag orkar inte haha. jag hoppar inte på dig tycker bara att du inte ska bry dig så mycket om mitt liv. jag tänker inte dra upp saker om ditt liv, men jag vet en hel del. jag tycker att vi lägger ner nu.

 
Ingen bild

å hej ba,

21 januari 2011 16:55

detta är väldrigt roande, läste på din face också, jävligt roande, lovar!!!
Lägg ner bara, tror du bråkar med helt fel personer, Bete dig som en mamma förfan, väx upp.
och säg inte att du ska möblera nåns face.. du kommer åka fett på deng snart, puss

isabell rölvåg

21 januari 2011 17:29

Du kan ju börja med att skriva vem du är?
jag bråkar inte och om du känner mig så ska du inte ens dra upp det där med att växa upp och att jag ska bete mig som en mamma. Varför i helvette ska alla dra upp det där hela tiden för? Det är något som ni verkligen inte ha nå me att göra! varför skulle jag åka på deng? För att jag också säger vad ag tycker?

 
Sabina

Sabina

21 januari 2011 17:44

anledningen till att du inte vill dra upp det du "vet" är antingen för att du vet att du har så jävla fel så det skriker om det eller så är du bara rädd för att ha fel.
Sååå, tell me för jag är väldans nyiken på att få höra vad du tror dig veta!

http://saabiina.blogg.se

isabell rölvåg

21 januari 2011 17:49

jag tänker inte dra upp det. INTE för att du tror att jag har fel eller är feg. Självklart kan det vara så att jag har fel men det är inte därför jag inte säger det. Jag tycker bara det är för personligt å jag har ingenting med det å göra egentligen.

 
Ingen bild

å hej ba,

21 januari 2011 17:51

För att du är nå se jävulskt konstig för att du säger att du ska möblera nåns face.. :S förstår inte vitsen med det, Och när man inte kan bete sig så gåre knäppt till.. :S

isabell rölvåg

21 januari 2011 17:54

men ursäkta mig för att jag säger sånna saker då jag blir arg? asså seriöst, jag menar inte allt jag säger när jag är arg. Vrf jag ens säger sånna saker vet jag inte det är bara så.

 
Ingen bild

å hej ba,

21 januari 2011 17:57

När man är arg, så utbryter ett helvette i hjärnan ja? Men bara för det så borde man tänka efter om vad man säger/skriver, Och med tanke på att många inte vet varför och vad man säger när man är arg så kan man be om ursäkt, för man vet aldrig vilka som kan ta illa upp. Vilket jag nu gjorde!
Lycka till!

isabell rölvåg

21 januari 2011 18:00

vrf tog du illa upp?
Dom som inte har nått med det å göra ska inte ens bry sig. Så länge jag inte nämnt nå namn om vem/vilka jag är sur på så är det faktiskt ingen fara.

 
Ingen bild

å hej ba,

21 januari 2011 18:02

Men eftersom du inte säger namn, så kan alla ta det som att du talar med dom, eller hur?
Puss

isabell rölvåg

21 januari 2011 18:04

jamen så länge jag inte nämner nå namn så borde ingen ta illa upp, ist för att tro att det handlar om dom så kan man ju skriva å fråga ist. Sen är man ganska dum om man tar åt sig i början, inge illa menat mot dig
puss

 
Ingen bild

å hej ba,

21 januari 2011 21:04

Du har ju typ rätt där, men ta det lugnt med att bråka med folk, eller diskutera på ett otrevligt sätt bara! Rätt vare är så åker du illa ut och det vill väl inte du? ta det lugnt bara,

isabell rölvåg

21 januari 2011 21:52

jo sant, kan ju vara lite trevligare men får ba en massa andrenalin vettu ;) nej det vill jag absolut inte, jo får börja tänka efter lite granna :P

 
Ingen bild

superwomen

22 januari 2011 11:26

Det absolut roligaste med de hela är att Isabell har rätt. Varför skulle inte hon få uttrycka sig som hon vill och skriva vad hon vill om du Sabina känner att de är så viktigt att få din röst hörd.Du tycker hon är omogen men nog är väl hon mognare än dig när hon försöker att få slut på den här skitsaken. Stör du dig på de Isabell skriver, läs det inte då? Sen så tycker jag det är jävligt lågt att dra upp att hon är mamma. En ung mamma, så när hon får barn ska hon sluta leva, sluta vara ungdom? Hon har Liam och älskar honom av hela sitt hjärta är inte det nog? Sen till dig Isabell grymt bra gjort av dig att ta hand om din son samtidigt som du fortsätter att leva tonårs livet när du inte har hand om han. Det är en svår kombination skulle jag kunna tänka mig speciellt när man är ung.

Haha oj, hoppas jag inte drog igång nå mer nu men jag känner det så onödigt att göra något så stort av en skit sak.Sen att jag ville lätta på hjärtat kändes bra för det händer inte ofta! Kram /S

isabell rölvåg

22 januari 2011 15:25

Jag håller faktiskt med dig, hehe. Tack för att du stöttar mig eller vad man nu ska säga :) Du drog inte igång nånting, tack ännu en gång! :) Kram

 
Sabina

Sabina

22 januari 2011 21:19

till superwomen - förstår inte hur du kan säga att det är dåligt av mig att dra upp att Isabell är ung mamma? Jag är ung mamma själv och blev mamma betydligt yngre än henne och ja, jag vet vad det innebär - därför jag yttrar mig. Men ni verkar helt enkelt inte förstå det ;S hur många gånger det än krävs att man ska förklara det för er så stänger ni det ute och väljer istället att starta en jävla häxjakt på mig ;S vilket jag tycker är jävligt konstigt då jag SOMSAGT tusen ggr, bara vill henne väl!

http://saabiina.blogg.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av isabell rölvåg - 18 december 2012 19:43

        I'm yours, i've always been and will always be <3 Så sjukt skolless.. vill ha lov nu så jag får vara med min familj.   En dag utan mina älsklingar är  bara för mycket, hah jag vet jätte tragiskt men att spendera hela veckan m...

Av isabell rölvåg - 5 november 2012 21:29

  Det finns verkligen ingen som du älskling. Jag älskar dig oändligt mycket <3 '       ...

Av isabell rölvåg - 8 oktober 2012 20:25

                      Finns verkligen ingen finare än denna pojke! Det går verkligen inte beskriva min kärlek till honom så mycket som vi gått igenom och delat. Är så lycklig över att jag får uppleva allt det där med dig igen. ...

Av isabell rölvåg - 28 augusti 2012 00:18


    Nu kommer denna bild igen men bara för att jag älskar den!Det ska bli mer gulligull bilder, det kommer han inte undan ;) Ska se filmen LOL nu å sen sova för imorgon blir det  buss och tåg, inge mer bil denna vecka tror jag iaf hehe.. Längta...

Av isabell rölvåg - 27 augusti 2012 18:44


  This is my new computer! Köpte den här idag fick ju lönen idag så, är så nöjd över att ha en  egen bra dator! Överlycklig, sen träffade jag min älskling och min lilla kille idag ännu bättre! Sen kollade jag mamma och ida på en lägenhet nys...

Ovido - Quiz & Flashcards